NordicTrack EXP 10i Løbebånd

Vejl. pris: kr. 22.194,- SPAR 7.294,-
Nu kr. 14.900,- inkl. moms
kr. 11.920 ekskl. moms

Antal: stk.
  • Fragt: GRATIS
  • På lager
  • Levering: 1-2 hverdage
  • 60 dages fuld returret
  • Prismatch
Tekniske data
Kontinuerlig effekt:3,5 HK
Løbeplade:51x152 cm
Max hastighed:22 km/t
Max stigning:-3 til 12 %
Max. vægtkapacitet:136 kg
Vægt:97 kg
Længde x bredde x højde:180x99x151 cm
Skærm:10 tommer
BLACK DAYS BUNDLE! Bestil inden d. 29. november og få 1 års iFit, vedligeholdelses kit til løbebånd og en underlagsmåtte med. Gælder så længe lager haves

NordicTrack EXP 10i løbebåndet har alt hvad man ønsker sig som løber. Der sidder en stærk 3,5 HK motor i, som accellererer hurtigt op til maks hastigheden på 22 km/t. Derudover kan det give træningen ekstra udfordring med bakketræning, hvor du kan få stigning op til -3 % til 12%. Hastighed og stigning kan styres nemt med genvejstaster. Computeren i konsollen giver med sin 10” touchskærm dig mulighed for at træne interaktivt med iFit app’en. iFit, som giver dig mulighed for at træne efter flere hundrede forskellige træningsvideoer med personlige trænere. Her kan du løbe på Machu Picchu eller på stranden i Thailand. Videoerne giver et fantastisk løbeunivers, hvor båndet ændrer hastighed og stigning, alt efter hvor og hvordan der løbes, og der findes ture til alle niveauer.

NordicTrack EXP 10i har indbygget blæser så man kan blive kølet ned under træningen, samt indbygget højtaler, så du kan løbe til dit favorit musik.
Det unikke FlexSelect afdæmpningssystem giver ekstra affjedring når der løbes, så ryg og knæ bliver skånet i forhold til at løbe på asfalt.

30 dages prøveperiode til iFit medfølger.

HUSK din underlagsmåtte - str. 110 x 220

Ansvarsfraskrivelse: Abilica Online kan ikke gøres ansvarlig for funktionaliteten af tredjeparts app's eller programmer. Brugeren står selv for kontakten til udbyderen af disse.

PRINT/GEM VAREN