NordicTrack T14.0 løbebånd

Vejl. pris: kr. 14.999,- SPAR 5.600,-
Nu kr. 9.399,- inkl. moms
kr. 7.519 ekskl. moms

Antal: stk.
  • Fragt: GRATIS
  • På lager
  • Levering: 1-3 hverdage
  • 60 dages fuld returret
  • Prismatch
Tekniske data
Max hastighed:22 km/t
Vægt:91 kg
Maks personvægt:135 kg
Løbeplade:51 x 152 cm
Længde x bredde x højde:203 x 91 x 188 cm
Træningsprogrammer:32 stk
Max stigning:12 %
BLACK DAYS - tilbuddet gælder t.o.m. d. 30. november eller så længe lager haves

Nordic Track T14.0 er et solidt løbebånd til dig, der træner ofte og kræver noget af dit løbebånd.

Alle de lækre detaljer
Motoren har 3 kontinuerlige HK og en tophastighed på 22 km/t. Med et enkelt tastetryk kan du vælge stigning (0-12%) eller hastighed til det ønskede. FlexSelect affjedringssystem skåner dine knæ og ryg med op til 15% i forhold til løb på landevej. Her kan du vælge imellem to blødheder i affjedringen, enten hvor det minder mere om landevejsløb eller hvor du får en ekstra blød flade. Du drejer nemt på det orange justeringssystem på siderne af båndet.

Lydsvag motor
Alle Nordic Tracks løbebånd går gennem strenge tests for at fejlsikre og skabe pålidelige og lydsvage motorer. Motoren i T14.0 bliver afkølet med en blæser, hvilket reducerer støj, forbedrer din træning og forlænger motorens levetid.

Konsol
NordicTrack T14.0 giver dig en 7" farveskærm på konsollen samt en holder til tablet, der giver mulighed for mere underholdning under træningen. Her finder du 32 indbyggede videotræninger. Vælg imellem pulsprogram, kalorieforbrænding, fart og stigningsprogrammer.
Derudover har du med iFt integreringen mulighed for at tilkøbe et iFit abonnement. Dette giver alle muligheder for at have en sjov og motiverende workout på løbebåndet. Med iFit Live tager du verden lige ind i din stue og kan løbe næsten hvor som helst og når som helst! Løb med verdenskendte coaches overalt i verden, lige fra Patagonien til Paris, og dit løbebånd vil selv ændre hastighed og stigning i forhold til ruten. Der kan også laves ruter via Google Maps, hvor dit løbebånds stigning vil simulere den valgte rutes terræn.
Sammenlign resultater med tidligere løb, lav egne ruter, konkurrer mod andre og hent iFit app.

Løbebåndet kan foldes op for at spare plads, og du finder også transporthjul foran.

HUSK din underlagsmåtte - str. 110 x 220Læs her hvordan du vedligeholder dit løbebånd

PRINT/GEM VAREN