NordicTrack T 8.5 S løbebånd

Vejl. pris: kr. 18.500,- SPAR 3.600,-
Nu kr. 14.900,- inkl. moms
kr. 11.920 ekskl. moms

Antal: stk.
  • Fragt: GRATIS
  • På lager
  • Levering: 1-2 hverdage
  • 60 dages fuld returret
  • Prismatch
Tekniske data
Maks effekt:3,5 HK DC
Max hastighed:20 km/t
Vægt:115 kg
Løbeplade:51x152 cm
Længde x bredde x højde:200x91x150 cm
Max stigning:12 %
Max. vægtkapacitet:135 kg
Skærm:10 tommer
NordicTrack T8.5S løbebåndet har alt hvad man ønsker sig som løber. Der sidder en stærk 3,5HK motor i den, som accellererer hurtigt op til maks hastigheden på 20 km/t. Derudover kan den give træningen ekstra udfordring med bakketræning, hvor du kan få stigning op til 12%. Hastighed og stigning kan styres nemt med genvejstaster.

Computeren i konsollen giver med sin 10” touchskærm dig mulighed for at træne interaktivt med iFit app’en. Der medfølger et års gratis medlemsskab, som giver dig mulighed for at træne efter flere hundrede forskellige træningsvideoer med personlige trænere. Her kan du løbe rundt i små landsbyer i Italien, løbe på stranden i Thailand eller i bjergene i Patagonien. Videoerne giver et fantastisk løbeunivers, hvor båndet ændrer hastighed og stigning, alt efter hvor og hvordan der løbes, og der findes ture til alle niveauer. Dette giver en træningsoplevelse, som giver motiverer til at komme afsted igen og igen. Her har du også mulighed for at lave dine egne ruter via Google Maps (streetview billeder), hvor løbebåndet også ændrer sig efter terrænet.

NordicTrack T8.5S har indbygget blæser så man kan blive kølet ned under træningen, samt indbygget højtaler, så yndlingsmusikken kan sættes på for mere motivation.

Det unikke FlexSelect afdæmpningssystem giver ekstra affjedring når der løbes, så ryg og knæ bliver skånet i forhold til at løbe på asfalt.

Læs her hvordan du vedligeholder dit løbebånd

PRINT/GEM VAREN