COVID-19:
Kære kunde. Vi har ekstraordinært travlt i disse dage. Derfor har vi ændret vores leveringstid til 1-4 hverdage.
Læs mere om hvad dette betyder for dig

NordicTrack x22i løbebånd

Vejl. pris: kr. 34.900,- SPAR 12.000,-
Nu kr. 22.900,- inkl. moms
kr. 18.320 ekskl. moms

Antal: stk.
  • Fragt: GRATIS
  • 60 dages fuld returret
  • Prismatch
Tekniske data
Maks effekt:4,25 HK DC
Længde x bredde x højde:178x100x181 cm
Vægt:186 kg
Træningsprogrammer:44 stk
Løbeplade:152x56 cm
Max hastighed:20 km/t
Maks personvægt:135 kg
Max stigning:-6-40 %
LAGERSTATUS: forventes på lager midt juni

NordicTrack x22i løbebåndet er en helt unik incline trainer med en 4,25 HK DurX™ Commercial Pro motor som er konstrueret til højintensive træningspas.

x22i er helt unik med en stigning helt op til 40% samt en hældning på -6%- Det giver mulighed for virkelig meget variation i træningen, og især den stejle stigning giver mulighed for en meget høj forbrænding under træning, selvom du går.

Uanset om du går eller løber, kan du vælge hastighed helt op til 20km/t, hvilket du nemt kan justere med Digital Quick knapperne.

Selve løbefladen har en god størrelse og er lavet ekstra bred og lang (52x155cm), så man føler sig tryg på båndet.

Med det innovative Reflex™ Cushioning system får du en løbeplade med shock absorbering, som giver dig en komfortabel træning der beskytter knæ og ryg mod hårde stød. Løbebæltet er samtidig lydreducerende så du bliver forstyrret mindst muligt.

Den krystalklare 22” smart touchscreen giver dig en helt unik træningsoplevelse med mulighed for at følge videoer og personlig træning gennem iFit Coach Plus eller en af de indbyggede video workouts. Ved køb medfølger et års GRATIS abonnement til iFit. Her får du over 1.500 træningsvideoer filmet over hele verden. Gå ture ved stranden, løb i en italiensk landsby eller i alperne. Løb med til dit første marathon eller på rolige 5 km ture. Her vil du aldrig komme til at kede dig på dine træninger og det er nemt at holde motivationen oppe. (læs mere om abonnementet på iFit.com )
På skærmen kan du følge alle dine data som hastighed, forbrænding og distance under din træning.

Ønsker du at holde øje med din forbrænding og puls kan du bruge håndpulsen på håndtagene hvis du går, eller hvis du løber, det medfølgende bluetooth pulsbælte.

Bliver du motiveret af din yndlingsmusik, kan du tilkoble din telefon eller tablet til konsollen og du vil få en rigtig lækker lyd fra de indbyggede højtalere.

PRINT/GEM VAREN