NordicTrack x32i løbebånd

Vejl. pris: kr. 39.999,- SPAR 8.000,-
Nu kr. 31.999,- inkl. moms
kr. 25.599 ekskl. moms

Antal: stk.
  • Fragt: GRATIS
  • På lager
  • Levering: 1-3 hverdage
  • 60 dages fuld returret
  • Prismatch
Tekniske data
Længde x bredde x højde:194 x 101 x 185 cm
Vægt:193 kg
Maks personvægt:136 kg
Løbeplade:55 x 165 cm
Max hastighed:22 km/t
Træningsprogrammer:50 stk
Max nedgang:-6 %
Max stigning:40 %
Kontinuerlig effekt:4,25 HK
NordicTrack x32i løbebåndet er storebroderen til den populære x22i model.
Her får du en helt unik incline trainer med en 4,25 HK DurX™ Commercial Pro motor som er konstrueret til højintensive træningspas.
I denne model får du en større skærm samt et længere bånd, som er med til at give dig en endnu bedre træningsoplevelse.

x32i har ligesom sin lillebror, en stigning helt op til 40% samt en hældning på -6%. Det giver mulighed for virkelig meget variation i træningen, og især den stejle stigning sørger for meget høj forbrænding under træning, selvom du blot går.

Incline traineren bruges til både gå- og løbetræning, og der kan vælges hastigheder helt op til 20km/t, hvilket du nemt kan justere med Digital Quick knapperne.

Selve løbefladen har en god størrelse og er lavet ekstra lang i forhold til lillebroderen x22i. Her er løbefladen hele 55x165cm, så man føler sig endnu mere tryg på båndet.

Med det innovative Reflex™ Cushioning system får du en løbeplade med shock absorbering, som giver dig en komfortabel træning der beskytter knæ og ryg mod hårde stød. Løbebæltet er samtidig lydreducerende så du bliver forstyrret mindst muligt.

Her får du en endnu større skærm - nemlig hele 32” smart touchscreen, der giver dig en helt unik træningsoplevelse med mulighed for at følge videoer og personlig træning gennem iFit Coach Plus eller en af de 50 indbyggede video workouts. Ved køb medfølger et års GRATIS familie-abonnement til iFit. Her får du tusindvis af træningsvideoer filmet over hele verden. Træningsvideoerne varierer imellem over 60 forskellige træningstyper, som gåture ved stranden, løb i en italiensk landsby eller i alperne, samt styrketræningsøvelser til hjemmet. Løb med til dit første marathon eller på rolige 5 km ture. Her vil du aldrig komme til at kede dig på dine træninger og det er nemt at holde motivationen oppe. (læs mere om abonnementet på iFit.com )
På skærmen kan du følge alle dine data som hastighed, forbrænding og distance under din træning.

Ønsker du at holde øje med din forbrænding kan du bruge det medfølgende bluetooth pulsbælte, når du løber.

Bliver du motiveret af din yndlingsmusik, kan du tilkoble din telefon eller tablet til konsollen og du vil få en rigtig lækker lyd fra de indbyggede højtalere.

OBS - Vær opmærksom på, at når båndet kommer under 0% i decline eller over 15% i incline, så kan det køre ujævnt, da kropsvægten vil påvirke motorens ydeevne.

HUSK din underlagsmåtte


PRINT/GEM VAREN