ProForm Power 995i 2020 løbebånd

Vejl. pris: kr. 14.999,- SPAR 5.099,-
Nu kr. 9.900,- inkl. moms
kr. 7.920 ekskl. moms

Antal: stk.
  • Fragt: GRATIS
  • På lager
  • Levering: 1-3 hverdage
  • 60 dages fuld returret
  • Prismatch
Tekniske data
Maks effekt:6 HK DC
Kontinuerlig effekt:3 HK
Max hastighed:22 km/t
Vægt:92 kg
Maks personvægt:135 kg
Løbeplade:51 x 152 cm
Træningsprogrammer:30 stk
Max stigning:12 %
Længde x bredde x højde:203 x 92 x 171 cm
Via det indbyggede iFit modul i løbebåndet og din egen tablet, har du mulighed for at løbe ture rundt i hele verden via Google Maps. Du har også mulighed for at træne efter de mange hundrede træningsprogrammer, som er lavet af personlige trænere. Der er programmer både for begyndere og maratonløbere, og videoerne er filmet over hele verden. iFit Live er et af markedets mest interaktive træningssystemer. Du kan læse mere om iFit på www.ifit.com for mere information. For at anvende iFit kræver det et månedligt abonnement. Der medfølger seks måneders gratis medlemskab med løbebåndet.
Du kan sagtens anvende løbebåndet uden at tilkøbe abonnement, og i stedet bruge et af de 30 integrerede programmer.

På ProForm Power 995i finder du et baggrundsbelyst display, som kan vise dig alle de vigtigste data, som du behøver for at få en god træning. Du kan nemt og hurtigt ændre i både hastighed og stigning. Max hastigheden når helt op til 22km/t og du får en maks stigning på 12%. Med disse har du masser af muligheder for at blive udfordret og nemmere holde motivationen til fremtidig træning. Displayet har også indbygget bluetooth, som gør at du har mulighed for at tilkoble et trådløst pulsbælte og dermed træne efter din puls (tilkøb). Derudover kan du tilkoble smartphone eller andet, og høre din yndlingsmusik gennem de integrerede højtalere.

Hvis du gerne vil undgå de hårde stød i led og ryg når man løber på asfalt, er ProForms løbebånd et godt valg. Her får du det specielt udviklede ProShox afdæmpningssystem, som giver dig en god affjedring og dermed lægger mindre pres på dine led.

ProForm Power 995i har en kraftig motor på 3HK, og er perfekt til lange gå- og løbeture samt intervalløb.

Brug den integrerede tabletholder hvis du vil løbe programmer eller ture via iFit, eller hvis du ønsker underholdning i form af film m.m. under din træning.

Løbebåndet kan nemt klappes sammen, hvis du har brug for at spare plads.

HUSK din underlagsmåtte - str. 110 x 220

Læs her hvordan du vedligeholder dit løbebånd

PRINT/GEM VAREN