COVID-19:
Kære kunde. Vi har ekstraordinært travlt i disse dage. Derfor har vi ændret vores leveringstid til 1-4 hverdage.
Læs mere om hvad dette betyder for dig

ProForm Power 995i løbebånd

Vejl. pris: kr. 14.999,- SPAR 5.099,-
Nu kr. 9.900,- inkl. moms
kr. 7.920 ekskl. moms

Antal: stk.
  • Fragt: GRATIS
  • 60 dages fuld returret
  • Prismatch
Tekniske data
Maks personvægt:136 kg
Kontinuerlig effekt:3,0 HK
Maks effekt:6,0 HK DC
Max hastighed:22 km/t
Max stigning:12 %
Træningsprogrammer:30 stk
Løbeplade:51 x 152 cm
Vægt:92 kg
Længde x bredde x højde:198 x 92 x 145 cm
LAGERSTATUS: FORVENTES PÅ LAGER I AUGUST 2020

Vi har skaffet dette meget sammenlignlige løbebånd fra samme fabrik

Via det indbyggede iFit modul i løbebåndet og din egen tablet, har du mulighed for at løbe ture rundt i hele verden via Google Maps. Du har også mulighed for at træne efter de mange træningsprogrammer, som er lavet af personlige trænere. Der er programmer både for begyndere og maratonløbere.
iFit Live er et af markedets mest interaktive træningssystemer. Du kan læse mere om iFit på www.ifit.com for mere information. For at anvende iFit kræver det et månedligt abonnement.

På ProForm Power 995i finder du et stort baggrundsbelyst display, som viser dig alle de vigtigste data, som du behøver for at få en god træning. Du kan nemt og hurtigt ændre i både hastighed og stigning. Max hastigheden når helt op til 22km/t og du får en maks stigning på 12%. Med disse har du masser af muligheder for at blive udfordret og nemmere holde motivationen til fremtidig træning. Displayet har også indbygget bluetooth, som gør at du har mulighed for at tilkoble et trådløst pulsbælte og dermed træne efter din puls (tilkøb). Derudover kan du tilkoble en mp3 afspiller, og høre din yndlingsmusik gennem de integrerede højtalere.

Hvis du gerne vil undgå de hårde stød i led og ryg når man løber på asfalt, er ProForms løbebånd et godt valg. Her får du det specielt udviklede ProShox afdæmpningssystem, som giver dig en god affjedring og dermed lægger mindre pres på dine led.

ProForm Power 995i har en kraftig motor på 3HK, og er perfekt til lange gå- og løbeture samt intervalløb.

Brug den integrerede tabletholder hvis du vil løbe programmer eller ture via iFit, eller hvis du ønsker underholdning i form af film m.m. under din træning.

Løbebåndet kan nemt klappes sammen, hvis du har brug for at spare plads.

HUSK din underlagsmåtte - str. 110 x 220


PRINT/GEM VAREN