MSpa Premium Camaro Spabad XL

Vejl. pris: kr. 11.995,- SPAR 8.496,-
Nu kr. 3.499,- inkl. moms
kr. 2.799 ekskl. moms

Antal: stk.
  • Fragt: GRATIS
  • På lager
  • Levering: 1-2 hverdage
  • 60 dages fuld returret
  • Prismatch
Download mere info
Manual MSpa Camaro - dansk
Denne spa er udstillet i vores showroom i Herlev

Oppusteligt udendørs spabad, med anti-freeze system og opvarmning til 40 grader - perfekt til vinterhygge og wellness derhjemme.

MSpa Premium Camaro er et af de mest solgte spabade hos MSpa og fåes til både 4 og 6 personer. Camaro blev testvinder blandt udendørs spabade i Norge i 2019 pga de mange funktioner og den høje kvalitet. Her er der god plads til hele familien - nemlig hele 6 personer. Her får du et boblebad med god plads, til en god pris.

I Camaro modellen finder du den indbyggede Ozone generator, som er et godt supplement til din vandpleje. Den går ind og dræber yderligere bakterier og hjælper til et antibakterielt miljø. Ozone filteret sidder i badet og kan køre før eller efter brug. Dette er en naturlig metode til at holde det helt rent, og hjælper til at reducere brug af kemikalier i længden. Selve indersiden på spabadet er også af antibakteriel materiale, som er med til at sikre det rene miljø.
Følg altid anvisningerne på de pågældende klorprodukter m.m. for et sundt vandmiljø. Se i manualen hvilke ph- samt klorværdier det skal ligge på.

Boblebadet er produceret i et kraftigt PVC materiale som tåler meget brug samt alle vejrforhold.

Her får du 138 air jets, hvor der kan vælges mellem 3 trin. Boblerne giver ro og en afslappende massage, og sørger for ren wellness i dit eget hjem. Spabadet er også et ideelt supplement til dig med en aktiv livsstil, og hjælper til bedre restitution, f.eks. efter hjemmetræning. Camaro er meget stille under brug og du kan derfor slappe helt af, og heller ikke være nervøs for at ikke at kunne høre hinanden, når badet nydes sammen.

For at komme igang skal du blot bruge en stikkontakt med jord på 10 Amp og tilgang til vand. Massagebadet puster sig selv op i løbet af få minutter og bliver derefter varmet op til en komfortabel temperatur.

Boblefunktionen slår automatisk fra efter 20 min, hvorefter den først kan slåes til igen efter 10 min.

Ved brug over 150 timer, er det en god ide at at rengøre filteret eller skifte det hvis nødvendigt. Man kan også rengøre det løbende.

Med den indbyggede sensor bliver der sørget for at vandet holder temperaturen under brug. Derudover sørger Anti-Icing systemet for at vandet ikke fryser til om vinteren, hvis temperaturen falder. Når vandtemperaturen rammer 1 grad, vil der automatisk blive opvarmet til 3 grader. Sørg derfor altid for at spabadet er koblet til strøm.

Camaro kommer også med et isolerende og låsbart toplåg samt en oppusteligt isoleringspude, som er perfekt til at holde på temperaturen når det ikke er i brug. For beskyttelse af jacuzzien når den placeres på terrassen eller i haven, medfølger også et beskyttende underlag.

Strømforbrug:
- Air jets/bobler: 0,6 kW/time
- Filter: 0,035 kW/time
- Varmefunktion: 1,5 kW/time

Ledningen til stikkontakt er 490 cm lang og ledning til fjernbetjening 35 cm.

OBS - for sund vandpleje er det vigtigt at bruge de korrekte produkter. Vi har sammensat en startpakke med alt det du har brug for til at starte op. Produkterne er nøje udvalgt og er af højeste kvalitet. Se startpakke her.

Tilbehør:
- Fjernbetjening med ledning
- Adapter til vandslange
- 2 x filtre (nye kan tilkøbes) + filterbase
- Isoleringspude til under toplåg
- Aftageligt toplåg med lynlås
- Beskyttelsesunderlag
- Låsenøgle
- Hængelås
- Manual

Specifikationer:
- Plads til 6 personer
- Lavet i kraftigt antibakteriel PVC materiale
- Børnelås på fjernbetjening
- Anti-frost system (starter automatisk når temperaturen rammer 1 grad)
- Ozone antibakteriel rensesystem
- Mål yderside: 204 cm i diameter og 70 cm højt
- Mål inderside: 160 cm i diameter og 70 cm i højden
- Vægt: 35kg
- Boblegenerator på 720W
- Automatisk vandfiltrering ( ekstra filter er tilkøb)
- Filterpumpe 2000l/t, 35W, 12V
- 138 air jets
- Forstærket PVC bund
- Indbygget cirkulationspumpe
- Integreret tømmeventil
- Varmeelement på 1500W - opvarmning 1,2 til 1,8 grader i timen. Maks 40 grader
- Indbygget termostat sørger for at holde temperaturen
- Min. 930 liter vand / maks. 1100 liter vand
- CE og TUV godkendt
- Monteret strømkabel med mellemafbryder
- Markedets laveste støjniveau på under 70Db
- Engelsk brugervejledning samt DVD med visning af opsætning

Om producenten:
MSPA er en af verdens største producenter af oppustelige spa- og massagebade. Det er Norges mest solgte spabade, hvor de også har været med i adskillige tv-shows, magasiner osv. MSpa tilbyder den højeste kvalitet, som kan modstå vejrforholdene i de skandinaviske lande.
PRINT/GEM VAREN