NordicTrack S22i spinningcykel

Vejl. pris: kr. 24.900,- SPAR 5.000,-
Nu kr. 19.900,- inkl. moms
kr. 15.920 ekskl. moms

Antal: stk.
  • Fragt: GRATIS
  • På lager
  • Levering: 1-2 hverdage
  • 60 dages fuld returret
  • Prismatch
Tekniske data
Vægt:80 kg
Maks personvægt:150 kg
Modstandsniveauer:24 stk
Længde x bredde x højde:140 x 55 x 146 cm
Max stigning:20 %
Max nedgang:-10 %
Afstand imellem pedaler:26 cm
Skærm:22 tommer
Der medfølger 30 dages prøveperiode på iFit

NordicTrack S22i er en spinningcykel ud over det sædvanlige. Du får her en fuld justerbar cykel med en touchskærm på hele 22”!

Det unikke ved S22i cyklen er den store touchskærm, som kan roteres 360 grader. Via skærmen kan man tilgå iFit universet (Der medfølger 30 dages gratis prøveperiode). Her finder du et væld af forskellige motiverende workouts, som er filmet over hele verden. Cyklen justerer modstanden og stigningen i forhold til terrænet i den pågælende træningsvideo, hvilket gør træningen mere realistisk. Skærmen skal kobles op til en god og stabil wifi forbindelse og så er du ellers kørende. Du kan følge dine træningsdata, justere lyd og meget mere på touchskærmen. Under skærmen sidder også en justerbar blæser, så du kan blive kølet ned på de hårde bjergetaper.

Displayet har også indbygget bluetooth, som gør at du har mulighed for at tilkoble et trådløst pulsbælte og dermed træne efter din puls (tilkøb).

Du har også mulighed for at få tilslutte et , så du kan justere din træning til din puls.

Svinghjulet er designet med SMR teknologi (Silent Resistance Training), hvilket gør cyklen helt lydsvag under brug. Selve rammen er konstrueret i højeste kvalitet, og har en maks brugervægt på 150 kg. Der er fast nav på cyklen.

S22i kan justeres så den bliver tilpasset den enkelte bruger. Sadel kan justeres horisontalt og vertikalt og styret kan justeres i højden. Derudover kan pedalerne skiftes ud, hvis man ønsker at køre med klik-system på skoene.

Styret har mange forskellige grebsmuligheder afhængig af hvordan du bedst kan lide at sidde på cyklen. Øverst på styret, nær skærmen, sidder OneTouch knapper til manuel styring af modstanden (24 niveauer) og inline niveauer fra -10% til 20%.

Med et iFit medlemsskab får du adgang til hundredevis af træninger. I et studie, for begyndere, mountainbike, landevejscyklen sov. Alle er filmet med top-trænere fra hele verden og giver en sjov, anderledes og meget motiverende træning. Videoerne er i forskellige niveauer og længder, så der er noget for enhver smag.

Cyklen har to transporthjul foran, for nemt at flytte rundt på den.

Maks. sadelhøjde er 122 cm, min. sadelhøjde er 89 cm.

Der medfølger 2x 1,5kg håndvægte for overkropstræning på cyklen.

Pedaler KUN til almindelige sko.

Ansvarsfraskrivelse: Abilica Online kan ikke gøres ansvarlig for funktionaliteten af tredjeparts app's eller programmer. Brugeren står selv for kontakten til udbyderen af disse.

HUSK din underlagsmåtte
PRINT/GEM VAREN