BERG Favorit 430 Grå Levels inkl comfort sikkerhedsnet

Vejl. pris: kr. 7.599,- SPAR 1.530,-
Nu kr. 6.069,- inkl. moms
kr. 4.855 ekskl. moms

Antal: stk.
  • Fragt: GRATIS
  • På lager
  • Levering: 1-2 hverdage
  • 60 dages fuld returret
  • Prismatch
Tekniske data
Højde inkl net:270 cm
Højde på trampolin:90 cm
Maks personvægt:120 kg
Fjedre:96 stk
Download mere info
BERG Favorit Manual
BERG Favorit 430 Grå Levels har en helt unik hoppedug med print på. Mønstrene, farverne og tallene lægger op til at udvikle forskellige lege, og sammen med de medfølgende tre terninger, vil trampolinen inspirere til mange timers sjov hvor kun fantasien sætter grænser.

BERG har i samarbejde med skolelærere udviklet tre forskellige spil, som kan hjælpe børn med at lære og udvikle sig igennem sjov og leg.

- Balancespil (Jo bedre balance, jo bedre hop)
- Sum hoppespil (Lær tal og matematik på en sjov måde)
- Huskespil (Træn hjernen mens du leger)

Spillene er udførligt beskrevet og kan leges på flere niveauer, så man kan udvikle sig mere og mere. Vejledningen kommer i et vejrbestandigt materiale, så man kan have det liggende ved trampolinen.

De tre terninger er lavet i vandafvisende skum og der medfølger en opbevaringspose i net, som man nemt kan klipse på siden af trampolinen. Her kan der både opbevares spillevejledning samt terninger.

Trampolinen har en diameter på 430 cm, som er målt til og fra yderste kant. Her får du den velkendte kantpolstring for Favoritmodellen, som er 2 cm tyk henover kanten og 2 centimeter henover fjedrene. Kantpolstringen er 38 cm bred. De 96 GoldSpring Solo fjedrer, sørger for masser af gode hop.

På Favorit 430 Grå Levels får du sikkerhedsnet Comfort.


PRINT/GEM VAREN