BERG Grand Champion 520 Inground Sort inkl Deluxe XL sikkerhedsnet

Vejl. pris: kr. 14.269,- SPAR 710,-
Nu kr. 13.559,- inkl. moms
kr. 10.847 ekskl. moms

Antal: stk.
  • Fragt: GRATIS
  • På lager
  • Levering: 1-2 hverdage
  • 60 dages fuld returret
  • Prismatch
Denne trampolin er den ovale variant af den klassiske Champion, som er en af vores mest populære trampoliner.

Du får den samme høje kvalitet, som du kender fra den klassiske model, bare med den ovale form.

Denne er ideel hvis du har svært ved at finde plads til den helt runde model, eller hvis du ønsker bedst mulig plads til at lave tricks og akrobatiske øvelser.

Grand Champion er, ligesom Champion modellen, udstyret med de specielle TwinSprings fjedre, som giver et meget jævnt og behageligt opspring.

Den diagonale placering af fjedrene giver en meget bedre hoppeoplevelse. Samtidig er affjedringen lavet så god, at både store og små får lige gode opspring.

Kantbeskyttelsen er lavet i slidstærk vinyl og har en tykkelse på hele 3 cm. Den er 38 cm bred og dækker derfor godt over fjedrene.

Rammen er varmegalvaniseret for ekstra god rustbeskyttelse.

Deluxe XL sikkerhedsnettet giver ekstra sikkerhed når der hoppes. Dette er ofte en god ide hvis trampolinen skal stå tæt op ad en hæk eller mur, eller hvis du har små børn eller dyr.

Fordelen ved en nedgravet trampolin er at der skabes bedre udsyn i haven og det er nemmere at komme op og ned fra trampolinen.

OBS! Diameteren på trampolinen er målt inkl. kantpolstring.

Trampoliner er ikke kun for børn. Det er en rigtig god form for motion, og på Grand Champion vil du have masser af plads til at udfolde dig på.


PRINT/GEM VAREN