Hammer Cross Jump Studio Pro

kr. 1.799,- inkl. moms
kr. 1.439 ekskl. moms

Antal: stk.
  • Fragt: GRATIS
  • Lagerstatus: På lager
  • Levering: 1-2 hverdage
  • 60 dages fuld returret
  • Prismatch
Tekniske data
Maks personvægt:130 kg
Længde x bredde x højde:120 x 130 x 140 cm
Hammer Cross Jump Studio Pro er den nyeste model af fitnesstrampoliner fra Hammer, som er endnu kraftigere, med ny funktion og forbedringer.

Her får du en fitnesstrampolin af høj kvalitet, som er egnet til holdtræning i et fitnesscenter. Elastikkerne er kraftigere end på den almindelige Cross Jump, og her får du separate elastikker, hvilket gør det nemmere ved evt udskiftning.

På Cross Jump Studio Pro får du helt unikt den nye sit-up funktion, så du kan inkorporere maveøvelser i træningen. Kombinationen af kardiotræning og styrkeøvelser er meget effektivt og er et godt skridt på vejen til en flad mave. Brug den integrerede fodpude nederst på håndtaget til forskellige maveøvelser. Her behøver du ikke en ekstra måtte eller andet udstyr ved siden af, da du har det bløde underlag på trampolinen.

Både ramme og elastikker er meget robuste og trampolinen kan derfor holde op til en max vægt på 130kg.

Træning på trampolin er yderst effektivt, da du her får puls højt op hurtigt og dermed sætter forbrændingen i vejret. Samtidig er det meget skånsom træning for ryg og led, hvis du har nuværende skader eller skavanker.

Brug de forskellige numre på trampolindugen, til at sammensætte dine egne træningssessioner.

PRINT/GEM VAREN